Europe by night comp

SIB-Nederland


De Stichting SIB-Nederland is de overkoepelde organisatie van de vier SIB-verenigingen in de vier grote steden van Nederland. De Studenten- en jongerenvereniging zet zich al sinds 1947 in voor het vergrote van het internationaal bewustzijn onder studenten. Het doel van alle SIB-verenigingen is haar leden inzicht te geven in de politieke, economische, sociale en culturele aspecten van de internationale betrekkingen. Dit wordt bereikt door het organiseren van lezingen, excursies, debatten en symposia. SIB-Nederland is politiek neutraal orgaan, maar onderschrijft wel het Handvest van de Verenigde Naties. SIB-Nederland en haar zusterverenigingen hebben een goede naam en een sterk netwerk door heel Nederland opgebouwd.

Waarom SIB-Nederland sponseren? Alle inkomsten die SIB binnen krijgt, zullen worden besteed aan het organiseren van activiteiten voor hun leden. Door wekelijkse lezingen, het organiseren van een symposium en gezellige borrels is het mogelijk om een grote groep studenten intensief te bereiken. SIB-Nederland kent een ledenbestand van meer dan 1100 leden, dat elk jaar groeit. Deze leden worden wekelijks op de hoogte gehouden via interne nieuwsbrieven en sociale media berichten, daarnaast ontvangen leden vijf keer per jaar ons verenigingsblad. Dit is de ultieme kans om uw organisatie op een laagdrempelige manier te promoten onder een brede groep studenten door heel Nederland.

Bent u geïnteresseerd geraakt om tegen een scherp tarief, onder een aantrekkelijke brede groep studenten te profileren? Neem dan contact op met info@sibamsterdam.nl en wij zullen u spoedig informeren over alle mogelijkheden die SIB-Nederland u kan bieden.